Bemutatkozás

Az “ÖKOBAU” Kft. rövid bemutatása:


 

A siófoki székhelyű “ÖKOBAU” Kft több mint másfél évtizede azért alakult, hogy munkája nyomán a Dél-Balaton térség és vonzáskörzetében lévő településeken kultúrált utak, járdák, terek, és parkok létesüljenek, s azok szolgálják az ott lakó embereket és a turistákat.

Az “ÖKOBAU” név az ökológia (környezet) és a bauen (építés) szavak rövidítésével kelet-kezett, környezetépítést jelent, mely név takarja azt a tevékenységi kört, amelyet a cég immár 17 éve végez.

Profilunk: utak, járdák, parkolók, hidak, díszburkolatok, parkok, terek, kertek, csapadékvíz-elvezető rendszerek tervezése, kivitelezése és fenntartása, helyreállítása, mélyépítési létesítmények szerkezeti munkái, közműépítési munkák kivitelezése, magas – és mélyépítő munkák műszaki vezetése, út – és hídépítő munkák műszaki ellenőrzése.

E fő tevékenységünk mellett végezzük betontermékek és térburkoló anyagok kereskedelmi forgalmazását is (ABeton, Semmelrock, Leier termékek).

Éves árbevételünk 160-230 millió forint, amelyet 28 állandó dolgozónk munkája révén valósítunk meg. Foglalkoztatunk alvállalkozókat és bérmunkásokat is, ha a munka úgy kívánja.

A cég vezetői olyan mérnökök, akik több évtizedes tapasztalattal, tervezői és irányítói gyakorlattal rendelkeznek, és sikerrel irányítják a szakmailag jól képzett szakmunkás gárdát.

Az “ÖKOBAU” Kft a tevékenységéhez szükséges telephely területtel és gépekkel rendelkezik, közeli terveiben szerepel újabb gépek és berendezések beszerzése és munkába állítása.

Munkáink nagy részét fővállalkozásban végeztük, minden munkát határidőre teljesítettük, megrendelőink elégedettségére.

Az “ÖKOBAU” Kft. ISO 9001. minősítéssel rendelkezik 1998. óta.
Cégünk, mint minősített kivitelező szerepel az UKIG referencia adatbázisában.

Szándékunk a munkák minőségének további javítása és nagyobb garancia biztosítása megrendelőink és vevőink részére.

Hozzászólások lezárva.